Tanfolyamok

Minden év szeptemberétől májusig várjuk az érettségire készülőket

 Az alapítvány immáron több mint 50 éves tapasztalattal a háta mögött, az évről évre megújuló követelményekhez alkalmazkodva magabiztos tudást nyújt az érettségizőknek, kiemelten a hátrányos helyzetű diákoknak. Oktatóink jog- és politológia hallgatók, akik már mind sikerrel átestek az érettségi okozta megpróbáltatásokon, és szeretnék segíteni a jövő generációinak boldogulását.

A 2022/23-as tanévben egész éves és féléves nappali tanfolyam, továbbá videótanfolyam várja a felvételizőket. Ha te is emelt szinten szeretnél magyar és/vagy történelem tárgyakból érettségizni, vagy egy nagyon erős közepet írni, és úgy érzed, jól jönne átismételni a teljes érettségi anyagot, tisztázni a bizonytalan pontokat, mindezt hétről-hétre érettségi feladatokkal és esszékkel kiegészítve (nem mellesleg igencsak kedvezményesen), jelentkezz hozzánk! 

Szervezetünk többféle tanfolyamot indít minden évben

Minden tanfolyamra a főoldalon található “Jelentkezz!” felületre kattintva lehet feliratkozni, amely után emailben, illetve a megadott Facebook elérhetőségen fogunk további információkkal szolgálni.

Gyakorolj velünk!
Nappali tanfolyam
Szombati tanfolyam
Videótanfolyam
Levelező tanfolyam
Érettségi 2021/2022. – online tanfolyamok