Magyar frakció

Lászlófy Csaba

Harmadéves joghallgató, a magyar frakció vezetője. Voltak ambíciói, hogy a BTK-ra megy és magyartanár lesz, de hála a FEB-nek a jog mellett is kiélheti ezt az oldalát, nem kellett lemondania az irodalomról. Imád emberekkel foglalkozni, a FEB mellett az ELTE ÁJK gólyák integrációjáért felelős mentorprogramjának is a tagja.

Németh Csenge

Politológus hallgató, korábban a magyar frakció vezetője volt, most a szervezet elnöke. A FEB mellett szakkollégista és egy ösztöndíjprogramot is koordinál, fontosnak tartja az egyetemisták társadalmi felelősségvállalását. Tanulmányaihoz kapcsolódóan jelenleg a társadalmi struktúrákkal és lélektani hatásukkal foglalkozik.

Barki Bálint

Végzős joghallgató, ötödik éve a magyar frakció tagja.

Röhricht Bence

Végzős  joghallgató, aki már 10 évesen is a jog iránt érdeklődött. A felvételire való készülésben – saját bevallása szerint – nagy segítséget nyújtott neki a Felvételi Előkészítő Bizottság, ezért határozta el, hogy amennyiben bekerül az egyetemre, mindenképpen tagja szeretne lenni a FEB-nek, hogy valahogy visszaadhassa azt a hatalmas segítséget, amit ő is megkapott anno a szervezettől. Az egyetem és FEB mellett Bence szabadidejében szeret zongorázni, főzni, olvasni, sorozatokat és különböző sportokat nézni, illetve barátaival időt tölteni.

Zsille Kata

A magyar frakció tagja, harmadik évét kezdi a FEB-en. Eddig leginkább az emberi jogok, egyenlő bánásmóddal kapcsolatos kérdések érdeklik, a jövőben ilyen területen szeretne elhelyezkedni. Az ELTE ÁJK gólyák integrációjáért felelős Mentorprogramjának is a tagja. Szabadidejét barátaival, olvasással, konyhában való kísérletezéssel szereti tölteni.

Milbacher Dániel

Ötödéves joghallgató, a magyar frakció tanára. A FEB mellett diákmentorként az elsőéves hallgatók integrációjával foglalkozik. Egyelőre a társadalom- és politikaelméleti területek érdeklik, valamint szabadidejében ír, több verse is megjelent. Szeretne szépirodalommal is foglalkozni a jövőben mint szerző, mindemellett sokat olvas és utazik a barátaival.

Varga Boglárka

Másodéves politológus hallgató, idén kezdi az első évét a magyar frakció tanáraként. Szinte minden érdekli, szívesen beszélget bármiről, de kedvenc témái közé tartozik az irodalom és a politika mellett a spiritualitás és az asztrológia. Szabadidejében szeret olvasni, színházba járni, sorozatot nézni, és a barátaival időt tölteni. Az egyetem mellett a Széchenyi István Szakkollégium tagja, ahol globális politika sávon tanul.

Gozdán Dóra

Végzős joghallgató, a FEB mellett az egyetemi közösségek közül a Bibó István Szakkollégium tagja. Gimnazistaként cserediák volt Dél-Afrikában, az ottani élményei hatására kezdett el érdeklődni az emberi jogok, diszkrimináció, valamint az oktatáspolitika iránt. Szabadidejét főleg olvasással, kirakózással és gitározással tölti.

Nadj Dorottya

A magyar frakció újdonsült tagja, másodéves joghallgató. A jogi tanulmányok mellett gyakornokként dolgozik egy polgári jogi ügyekkel foglalkozó ügyvédi irodában, ahol elsősorban a családi jogi eseteket kedveli. Szabadidejében szeret moziba és színházba járni, minél több időt a barátaival tölteni és sportolni. Ha csak teheti szívesen megismerkedik más kultúrákkal, és célja a világon a lehető legtöbb országba elutazni és világot látni.