Magyar frakció

Szabó Leila

Harmadéves joghallgató, a magyarfrakció vezetője. Érdeklődésének középpontjában egyelőre a büntetőjog jogterülete áll. A jog mellett foglalkozik művészettel is, de érdeklődő természetéből fakadóan bármi le tudja kötni, akár az autóversenyek is.
Az egyetem mellett szeret koncertekre és moziba járni a barátaival, vagy épp ismeretlen kávézókat kipróbálni.

Varga Boglárka

Végzős politológus hallgató, a magyarfrakció volt vezetője, harmadik éve szemináriumvezetője. Szinte minden érdekli, szívesen beszélget bármiről, de kedvenc témái közé tartozik az irodalom és a politika mellett a spiritualitás és az asztrológia. Szabadidejében szeret olvasni, színházba járni, sorozatot nézni, és a barátaival időt tölteni. Az egyetem mellett a Széchenyi István Szakkollégium tagja, ahol globális politika sávon tanul

Zsille Kata

A magyar frakció végzett tagja. Leginkább az emberi jogok, egyenlő bánásmóddal kapcsolatos kérdések érdeklik. Az ELTE ÁJK gólyák integrációjáért felelős Mentorprogramjának is a tagja. Szabadidejét barátaival, olvasással, konyhában való kísérletezéssel szereti tölteni.

Németh Dóra

Harmadéves joghallgató, második éve a magyarfrakció oktatója, jelenleg a szervezet rendezvényszervezésért felelős alelnöke.
Szeret minél több mindent kipróbálni, új helyeket es embereket megismerni, ennélfogva a jövőben tervez kiutazni külföldre tanulmányi célból.
Szabadidejét szívesen tölti a barátaival vagy otthon sütéssel-főzéssel.

Nadj Dorottya

A magyar frakció tagja, negyedéves joghallgató, jelenleg a szervezet társelnöke. A jogi tanulmányok mellett gyakornokként dolgozik egy polgári jogi ügyekkel foglalkozó ügyvédi irodában, ahol elsősorban a családi jogi eseteket kedveli. Szabadidejében szeret moziba és színházba járni, minél több időt a barátaival tölteni és sportolni. Ha csak teheti szívesen megismerkedik más kultúrákkal, és célja a világon a lehető legtöbb országba elutazni és világot látni.