Az ELTE ÁJK Felvételi Előkészítő Bizottsága idén is megrendezi Tavaszi Táborát, április 13-19. között, Szolnokon. 

Az intenzív felkészülést elősegítő táborban a diákok oktatóinkkal együtt feldolgozzák a történelem szóbeli tematikát, a magyar érettségire készülve pedig az irodalom szóbeli témakörök tudásanyagát alapul véve az írásbeli készségeket is fejlesztjük, az interaktív szemináriumi órák keretében. Minden reggel tesztírásra kerül sor az előző nap anyagából, így az érettségi típusfeladatokat is begyakoroljuk. Ezt követően egy nagyelőadás veszi kezdetét, majd délután és este szemináriumokon foglalkoznak a diákok a tananyaggal. A tábor felépítése már az egyetemi tanórák típusait veszi alapul, ezáltal diákjaink megismerkedhetnek az egyetemi tanulásmódszertannal is.
A Tábor próbaérettségivel zárul, ahol a diákok felmérhetik aktuális tudásukat, valamint írásbeli és szóbeli vizsgatapasztalatot is szerezhetnek.

A Tábor díja 59.000 Ft. Amennyiben négyen együtt regisztrálnak, csoportos kedvezményt biztosítunk, ebben az esetben a díj 54.000 Ft.

Bármilyen kérdés, kérés esetén forduljanak bátran Horváth Eszter oktatási elnökhelyetteshez (elteajkfeb@gmail.com, 06307888978)!

A regisztráció után e-mailen keresztül felvesszük a kapcsolatot Önnel. 


0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *