Gyakorolj velünk!

Irodalom és a történelem írásbeli vizsgák

1. Úgy gondoljuk, okostelefonodról, illetve számítógépedről, laptopodról elérhető kvízeink nagyban hozzájárulhatnak ahhoz, hogy megfelelő időt tölts el az irodalom és a történelem tananyag ismétlésével. Ha letöltöd az Edmodo applikációt, vagy akár a böngésződben felkeresed a www.edmodo.com oldalt, akkor egy gyors regisztráció után csatlakozhatsz is az 5nncce kóddal az ELTE ÁJK FEB – KVÍZEK nevű osztályba! Itt olyan kvízeket találsz, amelyek témakörei lefedik középiskolai tanulmányaidat irodalomból és történelemből egyaránt.

2. A fenti kvízeken kívül elengedhetetlen egy komplexebb próbára is felkészülnöd. Ennek fényében állítottuk össze az alábbi próbaérettségiket, amelyeket ki is javítunk neked, ha visszaküldöd őket az elteajkfeb@gmail.com címre! Begépelt, de fényképes formát is elfogadunk természetesen.

3. Az írásbeli próbaérettségi mellett természetesen lehetőséget nyújtunk szóbeli konzultációkra is. Ennek megfelelően két időpontot biztosítunk, amikor Skype, illetve Facebook messenger elérhetőségeinken a rendelkezésedre állunk e beszélgetés lebonyolításának érdekében: március 28. és április 25. Ha élnél a lehetőséggel, írj nekünk, hogy melyik témakörben lenne szükséged segítségre!

4. E gyakorlási lehetőségeken túl kidolgozott anyagokkal is segíteni szeretnénk munkádat. Ennek megfelelően megírtunk Neked 1-1 nagyobb témakört irodalomból és történelemből. A tanterved szerint körülbelül itt jársz most a tananyagban:

Hozzászólások lehetősége itt nem engedélyezett.