Hogyan jelentkezhetsz?

Kedves Látogató!

Tanfolyamainkra és a Tavaszi Táborra két módon tudsz jelentkezni: irodánkban személyesen, vagy elektronikus formában az interneten.

1. Személyes regisztráció

Főleg nappali és szombati tanfolyamra jelentkező tanítványainknak ajánljuk e regisztrációs módot. Az irodában hétköznaponként 14 órától 18 óráig tudunk fogadni téged. Irodánkat Budapesten, az V. kerület Kecskeméti utca 10–12. alatt találod meg. Ez az ELTE ÁJK „B” épülete, az iroda pontos helyének megtalálásához pedig kérd a portások segítségét, vagy a bejáratot követően menj egyenesen, hagyd el a földszint egyetlen lépcsőjét, majd menj át a balra található udvaron – innen már csak tíz lépésre vagyunk.

2. Elektronikus regisztráció

Elsősorban a levelező tagozatos képzésben részt vevők élnek ezen beiratkozási móddal, de egyszerűsége miatt a többi tanfolyamra jelentkező körében is egyre népszerűbb. Az e-regisztráció menete:

1. Küldj egy e-mailt az elteajkfeb@gmail.com-ra, a tárgyhoz írd be: “Tanfolyam regisztráció”, vagy a Tavaszi Táborra történő jelentkezés esetén“Tavaszi Tábor”.

2. Egy válaszlevélben küldünk Neked egy regisztrációs lapot (PDF űrlap formában). Ezt nyisd meg és töltsd ki a citromsárga mezőket, majd mentsd el.

3. Az elmentett Regisztrációs lapot küldd vissza nekünk az elteajkfeb@gmail.com címre.

Bármelyik beiratkozási módot is választod, egy biztos: nagyon sok szeretettel várunk a FEB-es tanítványok táborában!

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.