FEB50

 

Kedves Alumnuszunk!

Ezúton szeretnénk meghívni a Studium Generale / Felvételi Előkészítő Bizottság 50. évfordulója alkalmából megrendezett ünnepségünkre. Az eseményre 2018. november 17-én, szombaton 18:00 órától várjuk a kedves vendégeinket az ELTE Állam- és Jogtudományi Kar Egyetem téri épületének első emeletén található dísztermében, az Aula Magnában.

Az ünnepség első felvonása egy ünnepi gálavacsora, amelyet az egyes generációk felkért tagjainak a visszaemlékezései követnek. Az este késői óráiban egy belvárosi szórakozóhelyen folytatjuk majd az ünneplést, ahol valamennyi korosztály nagy slágerei megszólalnak.

Az eseményre a belépő ára: 9.900 Ft. A támogató jegyek ára 19.900 Ft. amellyel az aktívság egyik tagjának részvételét és a Felvételi Előkészítő Bizottság munkáját is támogatod.

Tekintettel a díszterem korlátozott befogadóképességére, kísérőket a fennmaradó helyek függvényében tudunk fogadni, kérlek jelezd, ha házastársaddal, pároddal érkeznél és hatodikáig visszajelzünk.

Az eseményre a regisztráció az alábbi linken lehetséges. Kérlek, hogy a kísérőkre tekintettel legkésőbb november ötödikéig regisztrálj és utald át a fenti összeget.

Köszönjük!

Sok szeretettel várunk!

Meghívó1

Meghívó2

Hozzászólások lehetősége itt nem engedélyezett.